User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Indicator fault

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Indicator fault

    I have a weird problem with my drivers front indicator, it well doesn't work... It shows up indecator out warning but the bulb is intact , if I adjust the bulb holder it works for all of 30 seconds then just shows a blown bulb warning without even moving the car , I've been to vauxhall they say electrics arnt covered by my warentee grr anyone have any idea?

  2. #2
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Sounds like a bad connection in the lamp holder/dodgy lamp. Have you changed the lamp as a matter of course? If you have, try to "adjust" the lamp holder so that it gives a more positive connection.

    I do wonder how the wiring cannot be covered by the warrantee though.
    Now I need a turbo to keep up!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Indicator Fault
    By philc1210 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 15th February 2013, 23:50
  2. Indicator fault
    By TopRod in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 12th November 2010, 16:29
  3. Fault indicator.
    By Saxman in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 6th April 2010, 20:42
  4. vectra c indicator fault please help
    By SRIDAN in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 19
    Last Post: 29th March 2010, 22:13
  5. Hi All- NEED HELP WITH a Signum INDICATOR FAULT PLS
    By okanac in forum Introduce yourself.
    Replies: 18
    Last Post: 22nd June 2009, 21:36

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •