User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Weird electrical fault

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    West Yorkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Weird electrical fault

    Needed to adjust my mirrors today, so adjusted the left one first. When I went to change the position of the right one, the left one moved as well

    Surely this isn't normal?

  2. #2
    Regular Member nokiaman1978's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    think it is mine does the same, its for parking i think.

  3. #3
    Regular Member merikiito's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia CDTi SRi NAV 160

    Trim : SRi

    Engine : A20DTH

    Year : 2009

    Mileage : 88000

    Default

    This is normal and is not fault

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    West Yorkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    set up your o/s one first then adjust the n/s to suit, so that when selecting the o/s side one they will both move to save you doing individually.

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    West Yorkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Right, so it is normal! My previous Astra H didn't do this.

    I actually find it annoying and just plain odd, why would they design it in this way???

    At least I now know so I don't have to go getting replacement parts etc.

  6. #6
    Regular Member nokiaman1978's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    yep dont like it either n/s one dosnt see to go back to perfect postion after adjusting o/s

  7. #7
    Regular Member the-wizard's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Tamworth - ''The Capital of Mercia''
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra-c

    Trim : sri

    Engine : cdti

    Year : 2004

    Mileage : 98,000

    Default

    I was pretty sure that when i brought my 04 rg new that it did'nt do this!!, But after a software update for somthing else it DID!!!!!!! ?.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. weird electrical problem
    By ditchp in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 18
    Last Post: 5th September 2013, 22:12
  2. electrical fault
    By bappy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 3rd August 2012, 18:44
  3. Weird Electrical Problems 2002 2.2 SRI Help!
    By BaileySRI in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 17
    Last Post: 1st March 2012, 15:25
  4. Weird auto trans/ electrical issue???
    By matt180 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 1
    Last Post: 11th September 2011, 22:54
  5. Help (Electrical Fault)
    By Badger59 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 30th October 2010, 19:54

Visitors found this page by searching for:

vectra c electrical fault

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •