User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Central Door Locking not working after disconnecting battery

  1. #1
    Regular Member onlymeagain's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Norfolk
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Central Door Locking not working after disconnecting battery

    I need some help please

    Today I was installing a new radio to my Signum and in the process I had to disconnect battery for about 1 hour. After about 1/2 an hour of messing with the radio I had to call it a day.
    I went to lock the doors with the remote and the locks would go down on the doors, then up again and the doors would not lock.
    There are no lights on the dash board.

    Any help would be much appreciated.

    Thanks

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Mansfield
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Mine does exactly that if the drivers door is not shut fully so I would check that first, easy way is to turn on the ignition and see if you get a red door open picture in the tacho window

    SJ

  3. #3
    Regular Member onlymeagain's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Norfolk
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    SJ, thanks for that, I went outside to check for lights on the dash. I uUnlocked the car (had locked it manually) and then tried to lock it and all is OK.
    I wonder if I had not shut my door properly when I finished earlier, now do I feel stupid

    Thanks

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Mansfield
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Not half as stupid as I felt after spending two hours scratching my head over why my son's MX5 wouldn't start only to have pointed out that i had previously pulled the fuse for the fuel pump !

    SJ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. electric window /central locking not working
    By jonnybravo in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 11th May 2016, 18:42
  2. Central locking fob only working inside the car
    By chunkey_monkee in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 22nd February 2012, 22:51
  3. Rear door - No electric window or interior light but Central Locking working!
    By siw8158 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 25th February 2011, 23:41
  4. central locking door button stopped working
    By MURDO in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 20th February 2011, 22:47
  5. Central locking not working
    By BaileySRI in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 14th February 2010, 11:00

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •