User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 10 of 10

Thread: dash symbol?

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default dash symbol?

    hi guys, on the way home tonight i had a symbol of a circle and lines round either side? it was in the left hand side screen at the speedo.
    and when i turned off and on their wasnt anything thier?
    any ideas?

  2. #2
    Full Member Robsey's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    North East Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : Energy

    Engine : Z19DTH

    Year : 2005

    Mileage : 131,000

    Default

    sounds like brake pad wear tell tale..pads must be getting low!!

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    the break pad sensors arnt in as far as i know! the cable was loose when i had the wheels off.

  4. #4
    Full Member Robsey's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    North East Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : Energy

    Engine : Z19DTH

    Year : 2005

    Mileage : 131,000

    Default

    If they are not attached, then is the wire okay, as it could be damaged due to "dangling" near the wheels...?

    Here is the glossary of instrument warning symbols...the way you describe it, sounds like pad wear sensor!!

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yeh your rite enough! Strange! Well thanks very much!!

  6. #6
    Full Member Robsey's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    North East Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : Energy

    Engine : Z19DTH

    Year : 2005

    Mileage : 131,000

    Default

    Not sure how many of the wheels have pad wear indicators on them...probably one at the front and one on the rear...
    as off side and near side should roughly wear equally!! so no need for all four wheels to have sensors fitted!

  7. #7
    Ex-Staff Full Member John LE's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Forfar, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Facelift Insignia/Corsa D

    Trim : LE/VXR

    Engine : 2.0 cdti/1.6 Turbo

    Year : 13/07

    Default

    Just the one on the front nearside, must be earthing out on something

  8. #8
    Regular Member Dose's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Falkirk/dunfermline/alloa
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    aye wear sensors mate.. maybe damaged sensor or wire.. mine came on 2 days ago i know its fine as i put vxr stuff on mine a few weeks ago..i just twisted the wires together and taped them up

  9. #9
    Regular Member fingers66's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Carpe Diem
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    On my preface the brake sensor was located F/N/S, no sensor on rears, on my facelift I have no sensor at all.

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I think i will need to get the wheels off! Gta sort my abs with vauxhall anyway.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Symbol on dash????????
    By dannyjpuk in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 13
    Last Post: 13th December 2011, 15:48
  2. Symbol lit on dash
    By MARKPRIOR in forum Diesel Engine related
    Replies: 8
    Last Post: 2nd February 2011, 14:31
  3. dash symbol
    By Dwabo in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 29th November 2010, 13:29
  4. Symbol on Dash
    By thegoldenbullet in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 17
    Last Post: 25th March 2007, 09:42
  5. Symbol on the Dash
    By D-S-Dave in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 9
    Last Post: 5th November 2006, 20:00

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •