User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: tail lights burning

  1. #1
    Regular Member suj786's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default tail lights burning

    put some led bulbs on my reg plate lights. they worked fine for a day or so then went off. then all sorts of bulb warning lights started coming up on dash (all rear passenger tail light) so I changed the reg plate light bulbs back to the standard bulbs. but bulb warning still coming on.

    checked the loom that plugs into the tail light and found that it had started to melt and burn slightly

    has this happened to anyone ?
    is the loom easy enough to change, or is it the light itself that needs changing ?

  2. #2
    Regular Member Ian S100's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Southport
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    have you tried changing the rear passenger tail light bulb, even if it appears to be ok?

  3. #3
    Regular Member paz_badboy4life's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Leicestershire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra SRi Dual Fuel NAV

    Trim : PreFace SRi

    Engine : 1.8 LPG

    Year : 53

    Default

    try putting all your bulbs back to standard matey.

    PaZ!

  4. #4
    Regular Member suj786's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    bulbs are all standard, I only changed the ones that sit on top of the reg plate. but they've been changed back to standard now.

    Quote Originally Posted by Ian S100 View Post
    have you tried changing the rear passenger tail light bulb, even if it appears to be ok?
    yeh, changed them all. still no luck. all the lights work fine, or all the lights don't work. more often not working than working.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tail lights?
    By Matt_Bankier in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 2nd October 2011, 09:17
  2. My New Led Tail Lights
    By 06bba04 in forum Styling
    Replies: 45
    Last Post: 2nd May 2011, 14:34
  3. Tail lights
    By johnsav in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 16th September 2009, 20:26

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •