User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: new bulbs

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    carlisle
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default new bulbs

    pt some new xenon bulbs in the veccy this morning and i have a warning light on the dash after cutting me hands to bits. anyone know why??

    thanks Dean

  2. #2
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Bad connection?
    Now I need a turbo to keep up!

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    carlisle
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Big Sig View Post
    Bad connection?
    mm dont know mate i took them out and tryed them back in again just to check. for got to mention there are side light bulbs if that would make a difference??

  4. #4
    Regular Member colalowe's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    in the North
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    What type are they, do they work, could be unlucky and have a duff bulb.

    If they are LEDs they have to be in a certian way round.

  5. #5
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It could be the internal resistance of the new lamp is too low so the car thinks they have blown, if it is these that are doing this you may notice your indicator light is light all of the time.
    Now I need a turbo to keep up!

  6. #6
    Full Member Leemarksmith's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Hanging Heaton / Batley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi (VXR Styling)

    Engine : Z19DTH (Re-mapped)

    Year : 04

    Mileage : 110k

    Default

    I replaced all front bulbs on mine with the 6500k painted type, all bulbs the same but only get an error on the main beam drivers side...

    I'd take it out and put back in and it would be fine for a day or 2, think there less of a snug fit then standard bulbs so i've put it down to connection...

    Put the standard ones back into the main beams, i'm gonna put a blob of solder on the bulb connectors when i can be bothered, see if i can make them fit better...

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    carlisle
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    they seemd to fit okay,and lit up realy bright. just there was lyk a light bulb warning light on the dash. put the old ones back in and it went away, very wierd

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 23rd March 2013, 23:10
  2. Bulbs Bulbs Bulbs - non-Xenon .. Best performance?
    By Saf_789 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 49
    Last Post: 21st December 2012, 08:44
  3. 80w bulbs
    By wullie-t27 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 15
    Last Post: 12th July 2012, 11:00
  4. LED bulbs
    By The Gas Man in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 20th December 2010, 09:47
  5. Bulbs!!!
    By thegoldenbullet in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 17
    Last Post: 26th September 2007, 14:22

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •