User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Clutch Problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Clutch Problem

    Hi i hope someone can help me out i have 2 problems first being i had a new clutch fitted on friday but as soon as i drove it i could feel a bit of vibration on the clutch pedal when pressed down in gear but when its in neutral there is no vibration i took it back and he said it might need wearing in is this right because last time i had a clutch fitted it was perfect straight away.

    Right now my second problem as soon as i picked up the car i was the first person to drive it off the ramps but when i went to turn the steering wheel it was as if there was no power steering there so i told the mechanic and he had a look and took 2 fuses out then put them back in and it was ok so drove it home and was driving today and went to turn a corner and the power steering went again but come back in a matter of seconds. Then went to work and car was sat for a good 8 hours and get in my car and no power steering i took the same fuses he took out last week but nothing had to drive home with no power steering have checked for fkuid doesnt seem to be low as all any ideas please.

    Oh yeah the car is a vectra sri 2005 55 reg.

    Thanks in advance

    Kev.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hi just an update on the power steering fault took it someone this morning but he couldnt find any faults put it on his dianostic machine nothing came up. He took the battery lead off and connected it again and its working again strange this one as i dont get any warning lights on the dash.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. clutch problem please help
    By v33tra in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 33
    Last Post: 12th November 2011, 02:09
  2. Clutch problem!
    By kel123 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 14
    Last Post: 5th October 2011, 16:07
  3. Clutch Problem
    By ickleric in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 31st January 2011, 19:19
  4. clutch problem?
    By darko2301 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 5
    Last Post: 10th April 2009, 21:33
  5. Clutch Problem
    By Aimee in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 36
    Last Post: 30th August 2006, 23:31

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •