User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: HID HELP please

  1. #1
    Regular Member signumturbo04's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    SCOTLAND
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default HID HELP please

    just fitted my hid's to my sig now when dip beam on they flicker then go out!! no bulb failure warning on dash. i swapped balasts with my sisters car but its still the same

    any advise??

    forgot to say its a 04 plate (pre facelift) and half can-bus

  2. #2
    Regular Member Morephun's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    everywhere
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

  3. #3
    Full Member paul.sessions's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    leighton buzzard
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

  4. #4
    Regular Member signumturbo04's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    SCOTLAND
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    had another look at hid's today and they work fine when ignition is at first and second turn as soon as the engine is running they flicker then after a couple of minutes stop working alltogether. any suggestions please??

  5. #5
    Regular Member signumturbo04's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    SCOTLAND
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    anyone?

  6. #6
    Admin plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    fitted the cancellors?, and checked all of the other problems/guides been posted?
    Plasma's Tech2 services are now partially open and able to provide services



    Come Join our new forum Insignia Owners.com for all your Insignia chat and needs

  7. #7
    Regular Member signumturbo04's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    SCOTLAND
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    yes tried both already unfortunately

  8. #8
    Regular Member andyman201's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Middlesbrough
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    hi had same problem and fitted this http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=STRK:MEWNX:IT

    and now all ok

    mine is an o4reg prefacelift

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Black Country
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by signumturbo04 View Post
    just fitted my hid's to my sig now when dip beam on they flicker then go out!! no bulb failure warning on dash. i swapped balasts with my sisters car but its still the same

    any advise??

    forgot to say its a 04 plate (pre facelift) and half can-bus
    where did you get them from?

    mines the same car as yours, and mine work fine

  10. #10
    Regular Member Big Knox's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Edinburgh
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    if you are turning your lights on THEN staring the engine, my Astra used to do this, you should start the engine first then turn the HIDs on.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •