User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: help my at a loss

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    newcastle
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default help my at a loss

    ok heres my problem i got spanner light on its turned off now and the orange engine light is on took into garage they said fault code was p0111
    Intake Air Temperature Circuit Range/Performance Problem i have cleaned maf and egr valve out but light is still on and car has no power under 3000 revs in any gear im gathering it is not them so what now im stuck and skint so any help

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bristol
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Evening fella, what engine is it?

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    newcastle
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    its 1.9 cdti 150

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bristol
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Normally EGR, did you strip the solenoid as per the How 2?
    Also check the swirl vale rod is connected and operating, just do a search on here for info.
    Would also check the vacuum pipes, the vac pump is on the passenger side of the engine towards the front, its a roundish silver thing with a couple of thin pipes, check these for splits.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. oil loss?
    By cjam27 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 8
    Last Post: 25th May 2011, 00:34
  2. loss of power
    By rick1965 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 17th October 2010, 15:54
  3. V6 Coolant loss, Help!
    By v6boy in forum Troubleshooting
    Replies: 9
    Last Post: 12th September 2010, 16:01
  4. loss of power
    By jonnynufc in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 8
    Last Post: 15th May 2009, 00:50
  5. Power Loss 2.0T
    By gibbon7000 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 14
    Last Post: 30th April 2009, 23:13

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •