User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: loose connection to headlight

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Luton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default loose connection to headlight

    hi all, noticed today ive got some dodgy wiring, the main lead that goes to my headlight (xenon) wiggle it one way and the headlamp goes out, another and the sidelight goes out, then the indicator wont work, im assuming its just a case of replacing a section of wiring, im gonna get someone i know to take a look as he is hot on electrics so i hope i get it sorted soon, the main shrouding looks butcherd so i think someone before me has made a hash of something. i dearnt take it to vauxhall cause you know they will want to replace the loom and countless modules! anyone else had a prob like this?

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Tyneside
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I had a problem with my dipped headlight connector. Turned out the headlight terminal was not entered into the spade connector in the plug but behind it causing a heat build up and melting some of the plastic connector.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Oil Seperator Connection Loose
    By john506 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 0
    Last Post: 17th January 2012, 13:56
  2. Anyone know which connection??????????
    By VECTRA1974* in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 23rd January 2011, 01:38
  3. What do I loose?
    By DaveD in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 2nd June 2009, 18:01
  4. Loose connection on front cluster
    By Merick in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 1st May 2007, 17:01
  5. At a loose end???
    By marichrd in forum General Chat
    Replies: 3
    Last Post: 27th June 2006, 21:51

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •