User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Help needed !!!!!!

  1. #1
    Regular Member cookiejar31's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    leicester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Help needed !!!!!!

    hey guys,
    1 : went to do the weekly shop today after opening the boot no problem to load shopping in when i got home i pressed the buttom on the fob to unlock the boot and nothing. pressed the buttong on the door panel and still nothing. went to the passenger door and pressed the button on that panel and nothing. i have a pre-faclift signum. anybody else had this trouble and if so how was it sorted, or does anyone know how it can be fixed. cheers guys

    2 : after reading threads on here about passenger footwells filling up with water, i had the same trouble so looked dwn under the panel filter and saw it was blocked up so cleared all the standing water out of the dranage hole and cleared the hole, vaxed all the water out of the footwell (front and rear) and problem seemed to clear, this was about 2 weeks ago, through-out this week i have had quite abit of condensation on the front windscreen but when i got to the car tonight all 6 window's had conmdensation on them, the windscreen had to have the ice scraper on it it was that bad, anyone got any other ideas where the water may be coming in from?


  2. #2
    Full Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    N/A
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Golf 7

    Trim : GTD

    Engine : 2.0 TDI 184PS

    Year : 2014

    Mileage : 40000

    Default

    As per no.1 I think there was an issue with the motor for the lock in the tailgate of the siggy's - it failed but not 100%.

    No 2. Dont know could be anything.

    Gazza4

  3. #3
    Regular Member hoochydady's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    ur boot lock may be a fuse but there is a sticky boot lock problems with vecs and astras think theres a thread about it on here u may have the same problem try looking for it the solve was to kae it out and give it a good clean with wd40 or the likes

  4. #4
    On a Sabbatical
    Join Date
    May 2008
    Location
    Derbyshire (south)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Not sure on number one but no2 wil be the pollen filter, its got soaked & is causing the screen to mist up, get a new filter & you'll be right.

  5. #5
    Regular Member cookiejar31's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    leicester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i was thinking fuse as when i pull up on the boot the number plate lights go out.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Amp help needed
    By minimission83 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 5th March 2012, 22:17
  2. help needed
    By sebadee in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 21st January 2011, 19:57
  3. Help needed!!
    By seannygoat in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 13
    Last Post: 26th December 2010, 17:23
  4. Help Needed
    By Andie-100 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 19th December 2010, 21:51
  5. How To Needed........
    By spennny in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 6
    Last Post: 17th July 2009, 14:17

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •