User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: HID's fitted, now an emissions light!!

  1. #1
    Regular Member Vectra_Power's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    York
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Question HID's fitted, now an emissions light!!

    Hi guys,

    Fitted a HID kit to my 2005 facelift Vectra this evening. The HID's work really well, but when I re-started the car the emissions light was on.
    This is the first time I have seen this.

    To fit the lights, I removed the airbox and unplugged the MAF, but ensured it was all connected up before I re-started the car. I did turn on the ignition during fitting when the MAF was removed, to test the HID's. Do you think this could be related?

    Cheers, Chris

  2. #2
    Regular Member 98vectra's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    stoke on trent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    When you turn on the ignition the car will do a system check and it sounds like its thrown a fault code with having the MAF disconected.

  3. #3
    Regular Member Vectra_Power's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    York
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Is there anything I can do to get the light switched off?

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Quote Originally Posted by Vectra_Power View Post
    Is there anything I can do to get the light switched off?
    Does the light just come on and stay on before you start the engine, and then go out once the engine is running?

    If goes out once engine is running, it's just indicating a stored fault code, not a current one and will self extinguish after a few days / clean start ups.

  5. #5
    Regular Member Vectra_Power's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    York
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It stays on after the engine is started. Can I remove the wire from a battery terminal perhaps to re-set the light?

  6. #6
    Regular Member byebyeitsagsi's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It will go off within 2 weeks my friend.

  7. #7
    Regular Member Vectra_Power's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    York
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by byebyeitsagsi View Post
    It will go off within 2 weeks my friend.
    It did this morning

  8. #8
    Regular Member byebyeitsagsi's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Result

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HID's fitted!
    By Danialj32 in forum Quick Photo Album
    Replies: 17
    Last Post: 2nd November 2009, 21:19
  2. hid's fitted
    By dean_walsh2001 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 30
    Last Post: 2nd April 2009, 01:33
  3. HiD's now fitted
    By blues n twos in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 22
    Last Post: 6th February 2009, 19:14
  4. HID'S fitted
    By bigmac in forum Styling
    Replies: 37
    Last Post: 1st February 2009, 13:28
  5. hid's fitted
    By johnnyg in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 13
    Last Post: 25th January 2009, 11:29

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •