User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Loss of power and spanner light!

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    West Midlands
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Loss of power and spanner light!

    Hi there I have got a Signum 2005 2.0dti with 35k on the clock I am getting a spanner light on the dash and a loss of power it does not stay on all the time very intermittent.
    Does anyone have any suggestions or recommendations of what or where to get it done please?
    Located in Dudley west midlands

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Northampton
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    so u have no power at all? does it go over 2500 revs?

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    West Midlands
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Yes it does max 3000 revs then it's fin just had it tech 2 and says Barometric pressure so going to give boost sensor a good old clean in the morning me car has only done 35k

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Northampton
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    oh rite, i had a similar problem but mine was to do with the vacuum pumps for the turbo.

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    West Midlands
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Cleaned the boost sensor this weekend and so far so good all is running fine so fingers crossed that was the issus cheers to lesj for tech 2 help!

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bristol
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Thanks Martin,
    Hope thats it cured.

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    West Midlands
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    ****** front spring drivers side has snapped this evening how much bad luck can I get?

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    West Midlands
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Forgot to update thread has 2 brand new springs fitted day after problem £249 so all is now perfect and warranty of 12 months on them happy days!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Loss of power, Engine Management Light, Spanner Light
    By Shadrack in forum Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 28th April 2013, 11:22
  2. Spanner light & loss of power
    By kamar in forum Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 9th January 2013, 23:10
  3. Spanner light on but no loss of power
    By jonesy1 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 0
    Last Post: 1st May 2010, 12:58
  4. Spanner light and loss of power on 3.0 CDTi
    By dgh in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 5
    Last Post: 21st March 2009, 23:20
  5. spanner light ... NO loss of power /performance??
    By Marty J CDTI in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 16
    Last Post: 15th March 2008, 10:12

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •