User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: is something missing here on my engine?

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    GLASGOW
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default is something missing here on my engine?

    hi just took the cover off on my ctdi 150 and noticed that there seems to be a couple of holes with nothing screwed into them, and one of the pipes has a black thing missing, just wondered if anything missing here thanks
    the 1st pic the screwhole is circled in pink and the black thing thats missing is circled in blue and is the same as the blue arrow part.
    the second pic the hole is circled pink again
    thanks


  2. #2
    Full Member spennny's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Blantyre
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Plastic gromit that holds the engine cover on

  3. #3
    Regular Member i5aces's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    andover
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i THINK and im not sure but the blue bit looks like where they attatch the pipes for aircon regasing, should have a black screw on cover (like on the tyre valves but bigger)

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    GLASGOW
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    cool thanks now i know its nothing

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    telford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yeah the blue circle one, is off what is called a service valve ( its a one way valve ) i can get you a couple of these if you like just send me your address.

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Chelmsford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Agreed, make sure you get that covered, even if it's just a bit of tape in the short-term, otherwise you could get crap in the a/c next time it's re-gassed, which will ruin the compressor...

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    GLASGOW
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Ok thanks...lukesignum i will pm u my address, cheers m8

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Z22se Intermitent fault engine keeps missing and holding back
    By Telboy in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 23
    Last Post: 25th December 2012, 13:40
  2. Engine keeps missing a beat.Can anyone help or advise.
    By Telboy in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 18th November 2012, 15:12
  3. Engine management light as missing
    By frigosolver in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 7
    Last Post: 18th March 2012, 21:26
  4. Engine protectors missing
    By Maxim007 in forum Bodywork & Interior
    Replies: 1
    Last Post: 3rd April 2010, 15:57
  5. Missing my vec!!
    By Auto-Brite in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 7th May 2009, 20:02

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •